Image home

Platform voor leiderschap & toezicht

NCD is het platform voor leiders en toezichthouders van het brede bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties voornamelijk in Nederland. Commissarissen en toezichthouders, leiders en directeuren kunnen zich bij NCD ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. De leden kunnen moeilijke vraagstukken in een person-to-person omgeving bespreken dankzij de Chatham House Rule.

Persoonlijke ontwikkeling

Niet van gisteren, voor morgen

Met een lange geschiedenis is NCD niet van gisteren, maar voor morgen. Daarom ontwikkelt NCD met zijn leden visies op bestuurlijke onderwerpen en zakelijke dossiers. NCD stimuleert hierover het debat en het vinden van handige oplossingen. Met zijn opleidingen wordt aan deelnemers de kans geboden om zich blijvend te ontwikkelen. Kortom, NCD belooft leiderschap steeds beter te maken. Dit maakt dat bestaande en aanstaande directeuren en commissarissen zich thuis voelen bij NCD. Voor wie is NCD?

Voor de

Commissaris

Commissaris

Bij NCD ontmoet je commissarissen en toezichthouders van (beursgenoteerde) bedrijven, instellingen, verenigingen of maatschappelijke organisaties. NCD biedt daarmee een unieke, persoonlijke en inspirerende omgeving voor alle toezichthouders. In een vertrouwde omgeving kan je dilemma’s en casuïstiek bespreken als mens. Reflecteren en jouw morele kompas continu blijven ijken.

Voor de

Directeur

Directeur

Of je nu directeur dan wel eigenaar (DGA) bent van een start-up, scale up, MKB- of grootbedrijf, of directeur van een business unit dan wel voorzitter/lid van de raad van bestuur van een onderneming of een (maatschappelijke) organisatie. NCD biedt een unieke, persoonlijke en inspirerende omgeving voor alle directeuren en bestuurders. Om niet alleen vanuit hun functie, maar vooral vanuit hun rol en als mens ervaringen uit te wisselen en te leren van en met elkaar in een vertrouwde omgeving.

Voor de

Professional

Professional

In de huidige en snel veranderende wereld wordt de rol van de (interim) professional steeds zichtbaarder en belangrijker. NCD biedt volop ruimte aan experts met veel kennis en ervaring op het werkterrein van leiderschap en toezicht. Denk hierbij aan o.a. de wetenschap, onderwijs, advies, onderzoek en journalistiek. Ook deze professionals kunnen lid worden en binnen NCD kennis delen, ervaringen ophalen en verdieping realiseren.

NCD Kringen; regionaal kennis & kunde

NCD heeft 25 kringen in heel Nederland, hier worden maandelijks bijeenkomsten georganiseerd. Het primaire doel van de bijeenkomsten is het verder ontwikkelen en professionaliseren van het persoonlijk functioneren van NCD leden door uitwisseling van ervaring, kennis en kunde. Iedere kring heeft zijn eigen signature & elan. Lees meer over de kringen en haar activiteiten.

Klik op iedere kring voor meer informatie.

Noord-Holland

Zuid-Holland

Utrecht

Noord-Brabant

Gelderland

Overijssel

Friesland

Groningen & Drenthe

Exclusieve commissarissenkringen

Er zijn drie kringen enkel voor commissarissen en toezichthouders, in deze kringen worden ontwikkelingen en uitdagingen rondom het toezicht houden besproken. Wanneer je een toezichthoudende rol hebt of ambieert is deelname aan een van deze kringen mogelijk wat voor jou.

Klik op iedere kring voor meer informatie.

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image