Alle kringen
NCD Kring in Rotterdam en omgeving

Rijnmond

Image home

Zakelijke kring van directeuren (en commissarissen / toezichthouders)

Kring Rijnmond is een regionale, zakelijke kring van directeuren (en commissarissen) en kent zo’n 40 leden uit diverse sectoren. Informele sfeer.

Er zijn jaarlijks zo’n 8 bijeenkomsten. Op het kwalitatieve programma staan zeer interessante gastsprekers betreffende de belangrijke onderwerpen voor de Directeur (actualiteiten Algemeen Management, zo ook betreffende Bestuur & Toezicht). Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal, zo ook inspiratie en verbinding.

Sfeervol te Sociëteit de Maas te Rotterdam. Borrels en diners om ook informeel met elkaar in verbinding te staan. Ook staan er interessante bedrijfsbezoeken op het programma.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden op een dinsdagavond plaats. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden te Sociëteit de Maas prachtig gelegen in de Veerhaven.

Actuele thema’s Leiderschap en ondernemerschap zijn inhoudelijke onderwerpen. Daarnaast ontmoeten de leden / peers elkaar en is er ruimte verbindingen te leggen. In vertrouwde setting.

Programma NCD Rijnmond 2023:

30 november
prof. dr. Ron Meijer (o.a. TIAS en Center for Strategy & Leadership), strategie; Strategische wendbaarheid, Balanceren tussen koersvastheid en flexibiliteit

12 december
Kerstdiner, Sociëteit de Maas

Programma NCD Rijnmond 2024:

16 januari
Nieuwjaarsdiner, Sociëteit de Maas

19 maart
borrel met spreker: IA, Digitalisering en Privacy bv. Grant Thornton

16 april
borrel met spreker: Ludwig Hoeksema, Het creëren van een Sociaal en Psychologische veilige werkomgeving – Strategic Management Center

18 juni
Zomerbijeenkomst – BBQ / buffet

10 september
borrel met spreker: Leiderschap (bekende instituten)

22 oktober
borrel met bv. spreker McKinsey

19 november
borrel met spreker: Ondernemingskamer

10 december
Kerstdiner, Sociëteit de Maas

Bijdrage

De kringbijdrage bedraagt € 95,- (excl. btw) per persoon per jaar. Van dit regionale budget worden de kosten van de bijeenkomsten betaald (locatie en georganiseerde borrel). Kosten voor ook een paar maal per jaar een diner worden individueel nog in rekening gebracht. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Long Life Learning is professioneel. Verankering in netwerk van peers is prettig.’

Annemarie van der Burg Jaap Rog Rutger Bakels

Kringvoorzitters

Wil je meer weten over NCD Kring Rijnmond? Neem contact op met de Kringvoorzitters Annemarie van der Burg en Rutger Bakels en Jaap Rog via mail: avanderburg@partner-governance.nl of telefonisch op: 06-57177836

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image