Alle kringen
NCD Kring in Noord-Brabant

Noord-Brabant

Image home

Over Kring Noord-Brabant

Het is de mens achter de directeur die wij graag ontmoeten. Om met elkaar of 1-op-1 te sparren over wat ons bezighoudt. Om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Ervaren en onervaren, profit en not-for-profit, van HR tot productie tot finance en van jong tot oud. De lokale NCD optima forma.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

We komen jaarlijks circa negen keer bijeenbijeenkomst: kort, krachtig, warm en effectief.

We wisselen het programma af met presentaties en themabesprekingen of we bezoeken aansprekende organisaties waar de directie persoonlijke ervaringen met ons deelt. Iedereen draagt bij aan het programma en ieders ideeën en input zijn van harte welkom! Wij willen als bondgenoten-met-hetzelfde-vak betekenis voor elkaar hebben; op deze manier werkt dat perfect.

Je komt bij ons in een vertrouwde, integere omgeving. We zijn dus géén club waar business gezocht of gedaan wordt, maar waar we er zijn voor elkaar.

Bijdrage

De jaarbijdrage voor de kring is € 100,-. We besteden die aan de kosten van de locatie, de borrel, een presentje voor de sprekers enz. Het diner wordt ter plaatse door iedereen individueel voldaan. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van een district? We komen graag in contact.’

Ledenservice NCD

Kringvoorzitters

Wil je meer weten over NCD Kring Noord-Brabant? Neem contact op met de Kringvoorzitters Ledenservice NCD via mail: ledenservice@ncd.nl of telefonisch op: 088-6232300

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image