Masterclass

Conflict in de boardroom

Conflicten in de bestuurskamer treden voornamelijk op tussen Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur. Hoe ga je hiermee om?
NCD Academy biedt op woensdag 14 april en maandag 10 mei een online masterclass waarin je leert omgaan met conflicten in de boardroom.

Conflict in de boardroom

Wil je beter omgaan met conflicten, kunnen bemiddelen en problemen oplossen? Profiler Kirsten Heukels gaat in kleine groepen (6-8 personen) verdiepend in op meerdere facetten van conflicten en hoe daarin op constructieve wijze de regie te behouden.

Deelnemers wordt verzocht, vanzelfsprekend vertrouwelijk, eigen conflicten te delen zodat maximaal nut kan worden geboden aan de deelnemers.

Het inbrengen van casussen kan ook vooraf en anoniem.

Let op: de sessie is online.

Resultaat

Na afloop van de masterclass herken je de kenmerken van een conflict. Je krijgt inzicht in conflicten. Na de masterclass ga je veel constructiever om met conflicten.

Datum

Woensdag 14 april van 12:00-14:00 uur

Maandag 10 mei van 12:00-14:00 uur

Investering

€199

voor niet-leden

€149

voor NCD-leden

BIO

Kirsten Heukels

Profiler Kirsten Heukels is een expert op het gebied van menselijk gedrag. Profilen is een manier om beter te leren kijken, risico’s te herkennen en verbanden te leggen. Daarbij gaat het over zaken als gezichtsexpressie, stemgebruik en lichaamstaal. Heukels geeft trainingen bij o.a. de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en was samen met Jeroen Slop te gast bij NCD Talks Commissaris in conflict.

PE

Permanente Educatie

Na het volgen van deze verdiepingssessie ontvang je

2 PE-punten

Meer info?

Wil je meer informatie over de masterclass?
Neem contact op met Priscilla van den Born, coördinator NCD Academy.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Telefoon

088 623 2300

E-mail

ncd@ncd.nl