Masterclass

Samenwerken in de bestuurskamer

Hoe leer je effectief samenwerken in de bestuurskamer? NCD Academy biedt op 14 oktober een live masterclass aan waarin je leert samenwerken in de boardroom.

Inhoud

Verschillen van inzicht en conflicten zijn onderdeel van ons dagelijkse bestaan. Je gelijk halen is niet het belangrijkste, maar wat dan wel?

Tijdens de live masterclass ga je (in alle vertrouwelijkheid) in gesprek over conflicten die de deelnemers zelf inbrengen.

We vragen iedere deelnemer een dilemma of conflictsituatie te sturen. De casus zal anoniem worden behandeld (tenzij je zelf anders verkiest op dat moment). 

Dit mag een situatie zijn uit het verleden en ook zaken die nu spelen of je in de toekomst verwacht.

Vanuit professioneel perspectief zullen trainers Kirsten Heukels en Jeroen Slop aspecten belichten. Alle deelnemers worden uitgenodigd om mee te denken, invalshoeken te geven en eigen ervaring te delen, om zo een breder beeld te krijgen over het voorkomen, ontstaan en regisseren van een conflict.

“Goed voorbereid, scherp en vol met theorie en ervaring”

Deelnemer Masterclass Conflict in de boardroom

Datum

Donderdag 14 oktober

16:00-20:00 uur

Investering

€695

voor niet-leden

€495

voor NCD-leden

€295

voor Premium-leden

Locatie
Johan Cruijff Arena

 

Parkeren kan in P1:
Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam

BIO

Kirsten Heukels

Profiler Kirsten Heukels is een expert op het gebied van menselijk gedrag. Profilen is een manier om beter te leren kijken, risico’s te herkennen en verbanden te leggen. Daarbij gaat het over zaken als gezichtsexpressie, stemgebruik en lichaamstaal. Heukels geeft trainingen bij o.a. de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

BIO

Jeroen Slop

Jeroen Slop is commissaris bij KNVB en was onder meer financieel topman bij Ajax. Als ervaren bestuurder maakte hij verschillende bestuurssituaties en -conflicten mee en heeft hij veel ervaring met bestuurlijke vraagstukken.

PE

Permanente Educatie

Na het volgen van deze verdiepingssessie ontvang je

4 PE-punten

Meer info?

Wil je meer informatie over de masterclass?
Neem contact op met Priscilla van den Born, coördinator NCD Academy.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Telefoon

088 623 2300

E-mail

ncd@ncd.nl