NCD ACADEMY

Brochure Governance Essentials

Ervaring

‘Genoten van cases en deelnemers’

“Ik ben erg blij met de opleiding Governance Essentials van NCD Academy. Ik heb acht dagen genoten van alle gastsprekers en cases, maar ook van alle deelnemers. Het belang van nóg beter doorvragen, wikken en wegen en zorgvuldig beslissen kwam sterk naar voren. De ondersteuning en versterking van deze processen is heel belangrijk in mijn werk.”

– Anneloes Taekema

Kalender

Agenda

03

Aug

Informatieborrel Governance Essentials

Een kennismaking met Governance Essentials.

Meer info

Op 3 augustus 2020 ben je welkom op de informatieborrel van Governance Essentials. NCD Academy je uit om onder het genot van een drankje kennis te maken met het programma, de programmaleiders en de prachtige locatie. Tijdens deze governance experience heb je de mogelijkheid om andere potentiële deelnemers te ontmoeten. De bijeenkomst vindt online plaats  van 16.30 tot 18.00 uur. Meer informatie vind je op de website van NCD Academy.

14

Sep

Informatieborrel Governance Essentials

Een kennismaking met Governance Essentials.

Meer info

Op 14 september 2020 ben je welkom op de informatieborrel van Governance Essentials. NCD Academy je uit om onder het genot van een drankje kennis te maken met het programma, de programmaleiders en de prachtige locatie. Tijdens deze governance experience heb je de mogelijkheid om andere potentiële deelnemers te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn van 16.30 tot 18.00 uur. 

03

Nov

Dag van het Commissariaat 2020

Een must voor iedere commissaris en toezichthouder.

Meer info

De Dag van het Commissariaat vindt plaats op dinsdag 3 november. Deze editie staat in het teken van ‘Roaring 20’s’, een hint naar de hectische periode die ons te wachten staat. Waar moet je je als commissaris/toezichthouder op voorbereiden en hoe ga je hier mee om? Lees er alles over via de website van de Dag van het Commissariaat. Ben jij erbij?

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Telefoon

088 623 2300

E-mail

ncd@ncd.nl