Masterclass

Conflicthantering

Conflicten in de bestuurskamer treden voornamelijk op tussen Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur. Hoe ga je hiermee om? NCD Academy biedt op 27 september een online masterclass waarin je leert omgaan met conflicten in de boardroom.

Inhoud

Verschillen van inzicht, conflicten en het omgaan daarmee zijn onderdeel van het dagelijkse leven van een directeur of commissaris. Je gelijk halen is niet altijd het belangrijkste, maar wat is dat dan wel? In deze online bijeenkomst gaat profiler Kirsten Heukels met maximaal 8 deelnemers in gesprek (in alle vertrouwelijkheid) over conflicten die de deelnemers zelf inbrengen.

Op voorhand vragen we alle deelnemers (maximaal 3 dagen van tevoren) een dilemma/ conflict situatie sturen aan Kirsten en deze zal anoniem worden behandeld in de sessie (tenzij je zelf anders verkiest op dat moment). Dit mag een situatie zijn uit het verleden en ook zaken die nu spelen of je in de toekomst verwacht.

 

Vanuit professioneel perspectief zal Kirsten aspecten belichten. Alle deelnemers worden uitgenodigd om mee te denken, invalshoeken te geven en eigen ervaring te delen, om zo een breder beeld te krijgen over het voorkomen, ontstaan en regisseren van een conflict.

Na de bijeenkomst krijgen alle deelnemers de ingebrachte vragen en andere informatie vanuit de sessie, via e-mail, om dit nog te kunnen nalezen.

Let op: de sessie is online.

“Goed voorbereid, scherp en vol met theorie en ervaring”

Deelnemer Masterclass Conflict in de boardroom

Datum

Maandag 29 september

10:00-12:30 uur

Investering

€199

voor niet-leden

€149

voor NCD-leden

Kosteloos

voor Premium-leden

BIO

Kirsten Heukels

Profiler Kirsten Heukels is een expert op het gebied van menselijk gedrag. Profilen is een manier om beter te leren kijken, risico’s te herkennen en verbanden te leggen. Daarbij gaat het over zaken als gezichtsexpressie, stemgebruik en lichaamstaal. Heukels geeft trainingen bij o.a. de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en was samen met Jeroen Slop te gast bij NCD Talks Commissaris in conflict.

PE

Permanente Educatie

Na het volgen van deze verdiepingssessie ontvang je

2 PE-punten

Meer info?

Wil je meer informatie over de masterclass?
Neem contact op met Priscilla van den Born, coördinator NCD Academy.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Telefoon

088 623 2300

E-mail

ncd@ncd.nl