Learn & LeadHet NCD Master Portfolio Program is de verzamelnaam voor alle modules die we als NCD aanbieden om kennis, vaardigheden en inzicht op peil te houden en je in staat te stellen voor te blijven als leider/toezichthouder. Onderdelen uit de steeds aan de laatste stand van zaken aangepaste Leadership & Governance programma’s worden bijvoorbeeld ook als update aangeboden, zodat je steeds de laatste inzichten kunt verkrijgen (Update Sessies). Het Master Portfolio Program is voor iedereen toegankelijk en een MUST voor hen die zich willen laten certificeren. Na certificering is er uiteraard de noodzaak om voldoende PE (Personal Education) uren te verkrijgen om de certificering actueel te houden. Die PE uren worden zowel toegekend voor gevolgde Master Portfolio Program onderdelen als voor opleidingen van derden. Ook de verplichte Super/intervisie geeft PE uren. Per onderdeel wordt het aantal PE uren vastgesteld en bekend gemaakt.


Update Sessies 2016 (data volgt):
De commissaris en nieuwe strategische marktvragen
De commissaris en IT-ontwikkelingen
De commissaris en Innovatie.
De commissaris en HR / Organisatiecultuur

Nadere informatie over de inhoud van deze vier sessies treft u hier aan.

 

Koninklijke_NBA_10-PE-uur_HR6cm_PMS7460c

Bij het succesvol afronden van een Update Sessie behaalt men 10 PE-uren.U kiest de sessie die het beste bij u past. Vanzelfsprekend kunt u ook inschrijven voor meerdere dagen.

 

Praktische informatie:

Voor NCD-leden bedraagt de investering € 250,- per dag. Overige deelnemers betalen € 395,- per dag. Bedragen zijn inclusief studiemateriaal, consumpties en maaltijden en exclusief btw. Indien een niet-lid binnen 3
maanden na de Update Sessie lid wordt van NCD, wordt € 145,00 in mindering gebracht op
zijn/haar contributie/entreegeld.
Update Sessies vinden plaats in Regardz Berghotel in Amersfoort en beginnen om 09.00 uur en eindigen tussen 21.00 en 21.30 uur.
Nadere informatie en aanmelden: Leontien van Honk-Romeijn – M 06 43 76 36 17 – leontienvanhonk@ncd.nl

Ncd Academy - Blokken schema - master portfolio

  Doelgroep

NCD leden en anderen die voor willen blijven en door het volgen van
geselecteerde modules PE uren krijgen als onderdeel van certificering.

  Duur

Modules variëren van een dagdeel tot 2 dagen

En nu?

Je hebt je opleiding gehad en wilt met je vers verworven kennis aan de slag. Met name bij een Governance-opleiding kan dat een knelpunt zijn. Dit is de reden waarom de NCD veel contacten te heeft met (startende en groei-) bedrijven die mensen met meer ervaring graag inzetten. Wij horen vaak als eerste van een zoektocht naar een nieuwe lid van RvC of RvT, maar kunnen ook bemiddelen voor bijvoorbeeld een 'stage'. Onze samenwerkingsverbanden met Qredits, Port4Growth, Grant Thornton, Topvrouwen, maar ook JCI helpen daar zondermeer bij. Zie ook Kitchen Cabinet