Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2019

Informatieborrel Governance Essentials – 9 september 2019

september 9 @ 16:30 - 18:00
Governance Essentials

Op maandag 9 september 2019 ben je welkom op de informatieborrel van Governance Essentials. NCD Academy je uit om onder het genot van een drankje kennis te maken met het programma, de programmaleiders en de prachtige locatie. Tijdens deze governance experience heb je de mogelijkheid om andere potentiële deelnemers te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn van 16.30 tot 18.00 uur. Meer informatie vind je op de website van NCD Academy.

Meer weten »

Governance Essentials 16 – start september 2019

september 18
Groot Kruivestein, Gooyerdijk 211
Driebergen-Rijsenburg,Utrecht3972 MHNederland
+ Google Maps
Governance Essentials

Commissaris is een vak. Het vraagt veel specifieke kennis, vaardigheden en inzichten om als toezichthouder voor een langere termijn meerwaarde te kunnen leveren. Inspireren, samen reflecteren, coachen, adviseren en proactief controleren zijn aspecten van de rol van commissaris die meer en meer aan de orde zijn. Governance Essentials geeft in 8 dagen / 24 dagdelen de deelnemers een optimaal inzicht in en overzicht over de rol van de commissaris. Meer informatie.

Meer weten »

oktober 2019

Governance Chair 4 – start 8 oktober 2019

oktober 8
Groot Kruivestein, Gooyerdijk 211
Driebergen-Rijsenburg,Utrecht3972 MHNederland
+ Google Maps

Governance Chair is voor leden van een RvC/RvT die de ambitie hebben om door te groeien naar voorzitter. Of die gevraagd zijn om voorzitter te worden. Na het volgen van dit 3-daags intensieve educatieprogramma maak je het verschil tussen een voorzitter en een goede voorzitter.

Meer weten »

Informatieborrel Governance Essentials – 14 oktober 2019

oktober 14 @ 16:30 - 18:00
Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98
Doorn,3941 EP
+ Google Maps
Governance Essentials

Op maandag 14 oktober 2019 ben je welkom op de informatieborrel van Governance Essentials. NCD Academy je uit om onder het genot van een drankje kennis te maken met het programma, de programmaleiders en de prachtige locatie. Tijdens deze governance experience heb je de mogelijkheid om andere potentiële deelnemers te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn van 16.30 tot 18.00 uur. Meer informatie vind je op de website van NCD Academy.

Meer weten »

november 2019

Governance Essentials 17 – start november 2019

november 13
Groot Kruivestein, Gooyerdijk 211
Driebergen-Rijsenburg,Utrecht3972 MHNederland
+ Google Maps
Governance Essentials

Commissaris is een vak. Het vraagt veel specifieke kennis, vaardigheden en inzichten om als toezichthouder voor een langere termijn meerwaarde te kunnen leveren. Inspireren, samen reflecteren, coachen, adviseren en proactief controleren zijn aspecten van de rol van  commissaris die meer en meer aan de orde zijn. Governance Essentials geeft in 8 dagen / 24 dagdelen de deelnemers een optimaal inzicht in en overzicht over de rol van de commissaris.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen