NCD ACADEMY

Intervisie

Ben jij bestuurder, commissaris, toezichthouder of voorzitter van de Raad van Commissarissen of Toezicht en wil je serieus investeren in je eigen ontwikkeling? Hoe houd je jezelf scherp? Wil je blijven horen bij de leiders en organisaties van de toekomst? Intervisie is een effectieve manier om te werken aan professionele ontwikkeling.

Waarom intervisie?

Op een open en onderzoekende wijze ontdek je waarom je doet wat je doet, en vanuit welke perspectieven je denkt of handelt. Door de juiste vragen leer je met enige afstand naar jezelf te kijken. Tijdens een intervisiebijeenkomst verscherp en deel je jouw inzichten. Daarmee verkrijg je nieuwe inzichten die je vervolgens in de praktijk kunt gebruiken. Op die manier vergroot je jouw toegevoegde waarde als bestuurder, commissaris, toezichthouder of voorzitter.

‘Live as if you were to die tomorrow,
learn as if you were to live forever’

Mahatma Gandhi

Wat is intervisie?

Intervisie is een vorm van reflectie in groepsverband. Deelnemers kunnen hun vraagstukken met elkaar bespreken. Vertrouwelijkheid en veiligheid staan voorop tijdens de intervisiebijeenkomsten.

Een groep bestaat uit 6 à 7 deelnemers. De deelnemers krijgen meer inzicht in boardroom dynamics, het stellen van kritische en effectieve vragen, het constructieve gesprek en veel meer.

Intervisoren

Een intervisor begeleidt en faciliteert de intervisiebijeenkomsten. De intervisoren zijn Karin Raes, Olivier Sprangers en Dorel Smits-Hoekstra. Ze hebben ruime ervaring als commissaris en als begeleider van intervisiebijeenkomsten.

Meer info

Inschrijving is voor een cyclus van zes bijeenkomsten, verspreid over een jaar. Een bijeenkomst duurt ca. 2,5 uur. Deelnemers ontvangen 2,5 PE-punt per bijeenkomst.

Praktische informatie

 

Locatie

  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Harderwijk of Amersfoort

Duur

1 jaar / 6 bijeenkomsten

Startdatum

  • 28 september 2022

Kosten

Niet-leden € 695,00 per jaar
NCD-leden € 395,00 per jaar
(prijzen zijn excl. BTW)

Aanmelden

Wil jij investeren in je persoonlijke ontwikkeling als bestuurder, commissaris, toezichthouder of voorzitter van de Raad van Commissarissen of Toezicht? Meld je dan aan voor de intervisiebijeenkomsten.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Telefoon

088 623 2300

E-mail

ncd@ncd.nl