Personal FANding

Hoe zet jij jezelf in de markt? Wanneer ben je voor het laatst gevraagd voor een rol? Of om mee te denken in een issue waar jouw expertise ligt, buiten je bedrijf om? Sta jij duidelijk op het netvlies bij jouw netwerk?

De training FANding zorgt ervoor dat je werk van jezelf maakt, dat je wordt gevonden als het nodig is. Dat organisaties een fan van je worden.

Personal Branding

Gevraagd worden

Persoonlijk Netwerk Plan

‘Duidelijke uitleg en inzicht hoe je jezelf in de markt kunt zetten’

Talent

Je hebt alles in huis, je staat te popelen. Je hebt ook een netwerk, maar als je zelf reageert op een rol als commissaris dan ben je een van de honderd of meer. Wat is jouw talent? En heb je dit ook verwerkt in jouw branding? Kortom, zet jezelf op de kaart,

Netwerk

Hoe val je op? Iedereen noemt zich expert en we zijn al een aantal jaar druk met Personal Branding. Het gaat er niet meer om wie je kent maar wie jou kent. Een duidelijke profilering is niet meer genoeg. Je zal aanwezig moeten zijn, zichtbaar en waarde moeten blijven toevoegen.

Van Personal Branding naar Personal FANding. Alleen dan word je gevraagd!

Aan de slag

Hoe kan het dat jij (nog) niet gevraagd bent als commissaris? Of dat na ‘die ene’ toezichthoudende positie niet automatisch een tweede volgt? Hoe je dat wel realiseert, hebben we op een rijtje voor je gezet. Je leert het in één dag, waarna we je ook helpen met het implementeren.

In één dag Personal FANding leer je:

•  Jezelf scherp profileren door o.a. LinkedIn optimaal in te richten;

•  Jouw strategie te bepalen met je eigen Persoonlijk Netwerk Plan;

•  Waardevolle content creëren die anderen raakt;

•  Direct actie te ondernemen en constructief te werk te gaan;

•  Resultaten meten en daarop anticiperen;

In de training ga je direct aan de slag en aan het eind van de dag heb je je eerste fans gecreëerd!

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, we konden een zijweg pakken en door de ogen van anderen zien hoe je zelf overkomt. Heel waardevol omdat je dit alleen nooit kan doen!”

– Jill Dierikx

 

Borging

Je start met het meten van je inspanningen. De resultaten over een periode van twee maanden bespreken we samen.

eBook

Het geheim van succesvolle FANding willen we je wel alvast geven… In de vorm van ‘De tien geboden van Personal FANding’. Deze ontvang je door je e-mailadres hier in te vullen. Tien geboden die gelijk verraden of je al op de goede weg bent!

Aanmelden en annuleren

NCD-leden betalen €295,- (excl. btw), introducees betalen €350,- (excl. btw).

Op deze bijeenkomst zijn de NCD-annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan het NCD-bureau (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m vrijdag 5 oktober, annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het volledige toegangsbedrag in rekening.


Het aanscherpen van persoonlijke visie en competenties van leiders en toezichthouders is een zaak van life time learning.

Contact

NCD Academy
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
088-6232300

NCD Academy AVG Privacybeleid
ncd@ncd.nl

Contactformulier

2 + 2 =