e-learning 4De E-learning Library, met boeken, artikelen, filmpjes en links geeft je de mogelijkheid steeds up to date te blijven, als aanvulling op de diverse modules die worden aangeboden. Voor, tijdens en na je opleiding.

Bij alle programma’s, maar ook bij het mee doen aan het PE Programma, is Intervisie (delen van leerervaringen met een aantal collega’s) verplicht. Regelmatig aangevuld met Supervisie (onder leiding van een Supervisor die helpt het maximale uit de Intervisie te halen).

Alle Programma’s, de E-learning Library en de Supervisie/Intervisie mogelijkheden bieden gezamenlijk een uniek support systeem voor iedereen in een leiderschaps- of toezichtpositie.

Dat is het uitgangspunt van alle programma’s. Life Time Learning én Live Time Learning, de slag maken van Autoriteit naar Authenticiteit en je, met elkaar, kwetsbaar opstellen door middel van Feedback en Feetback.

“De bibliotheek bij Governance Essentials geeft een schat aan kern- en achtergrond artikelen.”

Deelnemer Governance Essentials

Ncd Academy - Blokken schema - e-learning library

En nu?

Je hebt je opleiding gehad en wilt met je vers verworven kennis aan de slag. Met name bij een Governance-opleiding kan dat een knelpunt zijn. Dit is de reden waarom de NCD veel contacten te heeft met (startende en groei-) bedrijven die mensen met meer ervaring graag inzetten. Wij horen vaak als eerste van een zoektocht naar een nieuwe lid van RvC of RvT, maar kunnen ook bemiddelen voor bijvoorbeeld een 'stage'. Onze samenwerkingsverbanden met Qredits, Port4Growth, Grant Thornton, Topvrouwen, maar ook JCI helpen daar zondermeer bij. Zie ook Kitchen Cabinet