Overhandiging Cedeo Erkenning - kopieDe Leadership & Governance opleidingen van de NCD Academy hebben de Cedeo erkenning voor Open Bedrijfsopleidingen ontvangen. Om de erkenning te ontvangen dient men minimaal 80% te scoren; de NCD Academy scoorde 91,6%. Deze hoge score is voornamelijk te danken aan een hoge waardering voor het profiel van de ‘verleiders’, het optimale gebruik van digitale middelen en de zorgvuldige groepssamenstelling van elk programma.

Met de opleidingen van de NCD Academy wil de NCD (Vereniging van Commissarissen en Directeuren) een bijdrage leveren aan het meetbaar verbeteren van de kwaliteit van leiderschap en toezichthouden in Nederland om daarmee Nederland in de ‘global top 10’ lijstjes te houden. Toekomstgerichtheid, aansluiting op de praktijk en het gebruik maken van ‘verleiders’, in plaats van inleiders, zijn de voornaamste pijlers van de programma’s.

Het behalen van de Cedeo erkenning is een mijlpaal voor de NCD Academy. Na het al eerder ontvangen van de NBA (accountants) en VTW (woningbouw) erkenning, nemen we hiermee de volgende belangrijke stap in de ‘voortrekkersrol’ voor verantwoord leiderschap en evenwichtig bestuur. “De erkenning van Cedeo onderbouwt de manier waarop we de NCD Academy opgezet hebben. Daar zijn we trots op,” aldus Gerard Citroen, programma directeur NCD Academy.

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Cedeo doet dit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners.

logo CEDEO BedrijfsOpen_FC

  • Fotobijschrift: Programma Directeur Gerard Citroen ontving de erkenning uit handen van drs. H.T.J. Naaijkens-Wokke, adviseur bij Cedeo.