Het is zover! Op 6 april a.s. start de nieuwe opleiding van de NCD Academy: CHANGE Unlimited! In de Trots editie van LeadershipNL gaven we je alvast de primeur. Inmiddels kun je de complete brochure downloaden en je inschrijven voor het programma.

CHANGE Unlimited! biedt je als changer een volstrekt andere kijk op veranderen die je aan de hand van je eigen situatie de kennis, het inzicht, de vaardigheden, en vooral ook de wij(s)heid geeft, om een cultuur van continue (kwalitatieve) groei binnen je eigen organisatie te realiseren.

Wat doen we?
– in 5 maanden tijd, met 9 dag sessies, leer je samen met andere deelnemers alle ins en outs van CHANGE

  • dat doen we met inspiratie van 10 Verleiders, waaronder Prof Paul Iske (Instituut voor Briljante Mislukkingen), Adriaan Wagenaar (luister maar eens goed naar kinderen!), Prof Ad van Berlo (Design Thinking), Arita Baaijens (ontdekkingsreiziger), Prof Carl Rohde (Trends pakken), Dorine Mobron (Storytelling), Gerard Scheffrahn (de lessen van de Noord-Zuid lijn), Prof Rick van Baaren (psychologie van creativiteit en innovatie), Prof Gabriël Anthonio (eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij veranderingen)

  • en met 2 ervaren Omleiders: Gerard van Vliet (CHANGE Master, vitaliteitsexpert, organisatiekundige, ondernemer, Meerzichthouder en bovenal DWARSDOENER) en Maria Menger (CHANGE psycholoog, trainer/coach en ervaren onderneemster) die de ingebrachte cases samen met jou in een ander perspectief zetten

  • waarbij Maria en Gerard ook tussentijds beschikbaar zijn om met je te sparren over je eigen situatie en mogelijkheden

Voor wie?
Je bent betrokken bij CHANGE projecten in je organisatie. Als projectmanager, leidinggevende, directeur, commissaris of non-executive. Je wilt de slaagkans van projecten die je doet of begeleidt aanmerkelijk vergroten.

Onze inzet bij dit Sleutelprogramma CHANGE Unlimited! is helder: wij gaan voor WIJ(s)HEID! We gaan samen aan de slag en maken van onze gezamenlijke individuele ervaringen collectieve WIJSheid. Download hieronder de brochure en schrijf je gelijk in!

Brochure downloaden