Alumni

Via de NCD Academy universiteitspagina op LinkedIn houden we je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en blijf je in contact met alumni. Door op je LinkedIn profiel aan te geven dat je een opleiding hebt gevolgd aan de NCD Academy volg je automatisch onze pagina.
Daarnaast nodigen we je regelmatig uit voor relevante events en acties waar je vaak tegen speciaal tarief gebruik van kan maken.
Vind jij het leuk om jouw verhaal met anderen te delen? Dat kan! Verschillende deelnemers, zoals Sonja Koster uit GE 7, gingen je al voor. Hun ervaringen lees je hier. Deze verhalen zijn o.a. gepubliceerd in ons digitale magazine LeadershipNL.

 

NCD Academy alumni kunnen hun gevolgde opleiding toevoegen aan hun LinkedIn profiel. Dit doe je via één van onderstaande buttons.

Governance Essentials:
LinkedIn Add to Profile button

Governance Dynamics:

LinkedIn Add to Profile button
Dynamic Leadership:
LinkedIn Add to Profile button

En nu?

Je hebt je opleiding gehad en wilt met je vers verworven kennis aan de slag. Met name bij een Governance-opleiding kan dat een knelpunt zijn. Dit is de reden waarom de NCD veel contacten te heeft met (startende en groei-) bedrijven die mensen met meer ervaring graag inzetten. Wij horen vaak als eerste van een zoektocht naar een nieuwe lid van RvC of RvT, maar kunnen ook bemiddelen voor bijvoorbeeld een 'stage'. Onze samenwerkingsverbanden met Qredits, Port4Growth, Grant Thornton, Topvrouwen, maar ook JCI helpen daar zondermeer bij. Zie ook Kitchen Cabinet