Change Unlimited!

Change is all over! Binnen organisaties is verandering een must. Wendbaar, flexibel en veerkrachtig, dat wordt van medewerkers, teams en organisaties tegenwoordig verlangd. Tenminste, als je wilt overleven in de constant veranderende omgeving. En dat vraagt een compleet andere mindset en nieuwe sleutelvaardigheden. Waarbij verandering een constante is en we anticiperen in plaats van reageren. En positief aanpassen in plaats van negatief moeten.

Change Unlimited! geeft een volstrekt andere kijk op veranderen. Als changer krijg je aan de hand van je eigen situatie de kennis, het inzicht en de wij(s)heid om een cultuur van continue (kwalitatieve) groei binnen je eigen organisatie te realiseren. Zodat je future proof blijft.

l

Inzicht en WIJ(s)heid

Max 12 deelnemers

Focus op toekomst

‘Change Unlimited! is de weg naar Change Master’

Niks is zo moeilijk als veranderen. Mensen, maar ook organisaties gaan immers veelal voor zekerheid, voorspelbaarheid en mijden liever risico’s. Maar binnen veel organisaties is verandering een must. Opgedrongen door een constant veranderende omgeving. Disruptie is overal om ons heen.

Dat vraagt medewerkers, teams en organisaties die wendbaar, flexibel en veerkrachtig zijn. Dat verlangt een compleet andere mindset. Positief ‘willen’ veranderen in plaats van negatief ‘moeten’ veranderen. Maar hoe zorg je als ‘changer’ voor een sterke organisatie, die kwalitatief groeit, solide is en tegelijkertijd wendbaar en innovatief? Hoe word en blijf je future proof? Kortom; hoe laat je Change voor je werken in plaats van tegen je?

Change Unlimited! biedt je als changer een volstrekt andere kijk op veranderen. Een uniek en toekomstgericht programma.

 

Programma

 • DNA van Change
 • Designthinking
 • Organisatie als levende systemen
 • Creëer de toekomst
 • Cultuur, de DNA-Check van je organisatie
 • Storytelling en overtuigingskracht
 • De psychologie van veranderen
 • Grip op de zaak: praktijk van veranderen
 • Changing Business; Changing leadership
 • De sleutel omdraaien, maar hoe?

 

 

Deelnemers

Change Unlimited! is ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk is of verantwoordelijkheid neemt voor blijvende en succesvolle verandering in een organisatie. Deelnemers komen uit de profit en de not-for-profitsector. Ze hebben HBO/Universitair werk- en denkniveau en ervaring met managementverantwoordelijkheid.

Beoordeling deelnemers

Change Masters gezocht

Verleiders

‘Een unieke mogelijkheid om met peers ervaringen en inzichten uit te wisselen, gebaseerd op praktijkverhalen.’

Verleider drs. Ing. Gerard Scheffrahn

Implementatie manager NZL bij GVB

‘Als programma-manager / Omleider Change Unlimited! is het een voorwaarde en een uitdaging de verleiders te vinden die juist vanuit de praktijk hun Change ervaring inbrengen.’

 

Maria Menger

Programma-manager / Omleider Change Unlimited!, NCD Academy

 

}

10 dagen

Berghotel, Amersfoort

Startdata:

 • 15 november 2018
 • 4 april 2019
 • 14 november 2019

€ 7.975,00
NCD Leden: € 7.475,00

Aanvragen: Brochure Change Unlimited!

Vul hier onder ter controle je e-mailadres in. Dit met oog op de veiligheid van jouw en onze gegevens. Je wordt verwezen naar het invulformulier in een beveiligde omgeving.Het aanscherpen van persoonlijke visie en competenties van leiders en toezichthouders is een zaak van life time learning.

Contact

NCD Academy
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
088-6232300

NCD Academy AVG Privacybeleid
ncd@ncd.nl

Contactformulier

14 + 1 =